Køb og salg af fast ejendom

Hos Sønder Ljørring Advokatfirma har vi mange års erfaring med køb og salg af fast ejendom.
Se specialister

Stor erfaring med
køb og salg af fast ejendom

Vi yder rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, herunder erhvervsejendomme, parcelhuse, sommerhuse, ejerlejligheder og andelsboliger.

Derudover hjælper vi privatkunder trygt gennem processen med ejendomshandler, hvad end det er andels- eller ejerlejlighed, villa, ideel anpart, fritids- eller sommerhus.

Vi leverer en grundig, professionel og kompetent juridisk rådgivning og service. Vi har fokus på tryghed og klar formidling overfor henholdsvis køber og sælger igennem hele processen.

Ved boligkøb for privatkunder gennemgår vi handlens dokumenter, udarbejder godkendelsesbrev til mægler indenfor advokatforbeholdsfristen og forestår berigtigelsen, herunder udarbejder skøde og refusionsopgørelse.

Kontakt os i dag

Vi er med dig hele vejen

Erhvervelse af fast ejendom er for langt de fleste den største investering, man foretager sig i livet. Derfor er det vigtigt, at man sikrer, at alle nødvendige forhold er gennemgået grundigt, herunder bl.a. tilstandsrapport, el-eftersynsrapport, ejendomsdatarapport, servitutter og lokalplaner m.v., så man som køber ikke risikerer at få ubehagelige overraskelser efter købets gennemførelse. Vi tilbyder også at gennemgå købers forsikringstilbud på ejerskifteforsikring.

Ved salg af fast ejendom rådgiver vi sælger og forestår udfærdigelse af købsaftalen, skøde og refusionsopgørelse. Derudover har vi korrespondance med sælgers bank og købers rådgivere, således bl.a. deponering og frigivelsen af købesummen sker korrekt.

Vores advokater har solid erfaring med køb og salg af erhvervsejendomme. Vi er med i hele transaktionsprocessen og bistår vores erhvervskunder med bl.a. forhandlingen, foretagelse af due diligence, vurdering og rådgivning af den tekniske gennemgang og lejeforhold, indgåelse af overdragelsesaftaler/Share Purchase Agreement (SPA) samt berigtigelsen.

Sønder Ljørring Advokatfirma hjælper både købere og sælgere trygt igennem deres ejendomshandler.

Kontakt os i dag

Andre områder

Rådgivere for andelsboligforeningers bestyrelser samt ejendomsadministrationsselskaber

Andelsboliger

Vi rådgiver blandt andet boligorganisationer ved råderetssager

Almene boliger

“Vi insisterer på at møde vores klienter i øjenhøjde og med udgangspunkt i deres virkelighed”

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt