Kontrakter

Vi rådgiver om alle kontrakter indenfor det entrepriseretlige område, herunder hoved- og totalentreprisekontrakter samt underentreprisekontrakter.
Se specialister

Stor erfaring med
rådgivningsaftaler

Vi rådgiver om alle kontrakter indenfor det entrepriseretlige område, herunder hoved- og totalentreprisekontrakter samt underentreprisekontrakter.

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af rådgivningsaftaler, både total- og underrådgivningsaftaler, samt aftaler vedrørende sideordnet rådgivning.

Endvidere rådgiver vi om salgs- og leveringsbetingelser, der ofte anvendes af materialeleverandører og byggemarkeder.

Kontakt os

Advokater med speciale i kontrakter

Vi er med dig
hele vejen

For alle kontrakttyper gælder, at vi både foretager gennemgang af kontraktudkast, samt udarbejder kontrakter fra bunden.

I forbindelse med kontraktindgåelse indenfor byggeri er afdækning af risici central. Derfor omfatter vores rådgivning også sikkerhedsstillelse og forsikringsmæssige forhold således, at klienten får klarhed over, i hvilket omfang de forskellige risici er dækket ind.

Rådgivningen kan blandt andet omfatte sædvanlige arbejdsgarantier, produkt- og erhvervsansvarsforsikringer, entrepriseforsikringer, byggeskadeforsikringer samt forsikring mod brand og storm.

Andre områder

Alternative tvistløsninger

Rets- og voldgiftssager

Erstatningssager forbundet med byggeri

Erstatningsansvar

“Vi insisterer på at møde vores klienter i øjenhøjde og med udgangspunkt i deres virkelighed”

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt