Erstatningsansvar

I forbindelse med et byggeri kan der blive rejst erstatningskrav mod arkitekter og ingeniører, eksempelvis som følge af projekteringsfejl eller tilsynsfejl. Også entreprenører kan – udover mangelkrav – blive mødt af erstatningskrav.
Se specialister

Hvad er Erstatningsansvar i Byggeri?

Erstatningsansvar for byggeri dækker over det juridiske ansvar, der kan opstå, når fejl, forsinkelser eller skader sker i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter. Dette ansvar kan påvirke bygherrer, entreprenører, underentreprenører og andre aktører i byggeprocessen. Det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle risici og forpligtelser, der følger med byggeprojekter, for at sikre, at alle nødvendige forsikringer og garantier er på plads.

Vi har stor indsigt i de erstatningssager, der kan udspringe af et byggeri, og har ført et betydeligt antal rets- og voldgiftssager vedrørende dette, både for tekniske rådgivere og entreprenører, samt for bygherrer og forsikringsselskaber. I forbindelse med håndtering af sager indenfor erstatningsansvar, har vi fokus på de forsikringsretlige problemstillinger, herunder om et eventuelt ansvar kan være forsikringsdækket.

Kontakt os i dag

 

 

 

Andre områder

Alternative tvistløsninger

Rets- og voldgiftssager

Kontrakter indenfor det entrepriseretlige område

Kontrakter

“Vi insisterer på at møde vores klienter i øjenhøjde og med udgangspunkt i deres virkelighed”

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt